avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda 2000 ron, DSP. Buna ziua, Imi cer scuze ca ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda 2000 ron, DSP. Buna ziua, Imi cer scuze ca adresa o intrebare ...

Amenda 2000 ron, DSP.

Buna ziua, Imi cer scuze ca adresa o intrebare jenanta.
Va rog frumos, pentru a contesta amenda primita imi trebuie avocat sau por face singur demersurile pentru a-mi dovedi nevinovatia?
Va multumesc si nu ma criticati pentru aceasta intrebare.

Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 16:57, 20 Ianuarie 2022
Nu sunteti obligat sa aveti avocat, e doar recomandabil, mai ales in cazul in care nu stiti/nu va pricepeti/nu ati mai avut de a face cu justitia. Nu e ca-n filme.
Va rog mult. Este pt prima oara cand voi contesta o amenda. Unde trebuie sa merg si ce acte imi trebuie?

Locuiesc in Giurgiu!

Cu stima,
Catalin

latka a scris:

Nu sunteti obligat sa aveti avocat, e doar recomandabil, mai ales in cazul in care nu stiti/nu va pricepeti/nu ati mai avut de a face cu justitia. Nu e ca-n filme.

Sfatul meu sincer e în continuare sa contactați un avocat, având la dvs. exemplarul procesului verbal de contravenție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

unde se poate depune contestatie ... marinella1759@yahoo.com marinella1759@yahoo.com Buna seara, As dori sa intreb unde se poate depune contestatie la amenda primita conform Art.4 alin.1 din OU 129/2021,privind implementarea formularului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit o amenda de 3000 lei de la dsp de necompletare ... Ana-anna Ana-anna Buna ziua, Am primit o amenda de 3000 lei de la DSP de necompletare a “Passenger locator form” eu fiin personal navigant, amenda a sosit dupa 29 zile de ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala fanut25ady fanut25ady Salutare. Am si eu o pb..., am fost oprit de catre un echipaj arr in timp ce conduceam un tir adus de cateva zile in tara si care avea nr provizorii de ... (vezi toată discuția)