avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietate apartament comuna, soț-soție. Soția a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietate apartament comuna, soț-soție. Soția a decedat. ...

Proprietate apartament comuna, soț-soție. Soția a decedat. Soțul a părăsit apartamentul și nu se mai ocupa de taxele aferente apartamentului. Specific că era al doilea soț al decedatei

Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 08:23, 21 Ianuarie 2022
asa... si dvs sunteti, cine ? administratorul blocului ?
Specific că era al doilea soț al decedatei

asta nu e relevant
Ultima modificare: Joi, 20 Ianuarie 2022
gi-jane2, moderator
Sunt fiica decedatei, tatăl fiind vitreg
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai dezbateti succesiuea dupa mama
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ocupați-vă de dezbaterea moștenirii mamei.
Și ar fi preferabil pentru dvs. să faceți și un partaj cu tatăl vitreg. Pentru că pe el nu-l veți moșteni (nu sunteți rudă cu el, era doar soțul mamei). Iar timpul s-ar putea să treacă în defavoarea dvs.
A părăsit ap. Și? E ceva rău în asta? Că dintr-o anumită perspectivă eu aș zice bogdaproste.
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2022
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua daca tatal meu sa recasatorit eu mai am dreptul la ... mariabusila mariabusila Buna ziua daca tatal meu sa recasatorit eu mai am dreptul la mostenire pe parte mamei vitrege .Va multumesc (vezi toată discuția)
Au drepturi copiii vitregi? MihaelaVeronica MihaelaVeronica Buna seara! La varsta de 2 ani mama noastra a decedat!....in urma ei am ramas noi 4 copii. La 3 ani de la decesul mamei noastre biologice tatal nostru s-a ... (vezi toată discuția)
Succesiune gross405 gross405 Buna ziua.Tatăl meu vitreg a decedat.Am rămas cu drept de mostenire eu mama mea si sora mea vitregă fi ca defunctului.Va rog sa mi spuneti care este ... (vezi toată discuția)