avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Va rog ajutati-ma pro bono sa actionez in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Va rog ajutati-ma pro bono sa actionez in justitie ...

Buna ziua,
Va rog ajutati-ma pro bono ,sa actionez in justitie o companie care a infiintat ilegal un magazin fara acordul tatalui meu sub apartament si care in complicitate cu anumite persoane din cadrul autoritatilor si anumite persoane din comitetul de bloc continua sa functioneze si sa imi aduca vatamare cu zgomot de peste 13 ani plus alte prejudicii.
Cel mai recent răspuns: Psihosex , utilizator 14:02, 26 Ianuarie 2022
In Constitutia Statului Roman exista si prevederi care se refera la solidaritatea intre cetateni si faptul ca Statul Roman apara viata si sanatatea cetateanului.
Caut persoane care sunt in mod real cetateni si avocati care sa ma ajute sa obtin de la aceasa companie repararea integrala a tuturor prejudiciiolor de natura fizica materiala biologica morala cognitiva directe indirecte si de orice alt tip pe care eu nu am stiinta a il mentiona. Cu recompensa si recunostinta proportionala cu calitatea serviciului si a rezultatelor dupa obtinerea repararii. Fiindca o persoana vatamata atata vreme nu are cum sa achite comisioane initial fiindca se hraneste cu mancare si resursele sunt foarte limitate. Este o problema simpla de logica pe care sigur exista persoane care sa o inteleaga.
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2022
Constantin3, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e nici o problema de logica,doctorii nu muncesc pro bono,mecanicii,instalatorii nu o fac de ce credeti ca ar trebui sa o faca avocatii?Pt procesul dvs un avocat ar trebui sa se prezinte la termene sa cheltuie cu transport ,parcare,ore pierdute in instsnta ,pentru un ipotetic castig.Va garantez ca nimeni nu este interesat de astfel de spete mai ales cu onorariul la sfarsit acordat cu ,,generozitate" in functie de cat considera clientul.Nu precizati de ce anume ar trebui sa beneficiati de ajutor pro bono aveti probleme de sanatate,dizabilitati,nu munciti datorita celor mentionate anterior.Daca este asa puteti cere ajutor public judiciar in instanta,baroului local facand dovada problemelor cu care va va confruntati.Avocatii fac si munca pro bono consiliaza ong uri,victime ale violentei in familie batrani ,rude prieteni care mai abuzeaza de acest statut dar o fac numai cand considera si in limita timpului disponibil.Oricum ce ati .putea obtine drrpt daune pt pretinsul prejudiciu suferit este o suma de cateva mii de euro cel mult 3,4,5 adica o suma care nu justifica speranta fabulosului onorariu final..Da si av sunt oameni,cetateni dar nu au salarii,pensii speciale,au facturi de platit,familii de intretinut asa ca...
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Din cauza vatamarii cu zgomot am pierdut capacitatea de a munci in domeniul producerii de piese muzicale si a resurselor umane eram student la snspa in 2010 2012 nu am putut termina anul 3
Am imbatranit brusc prin agresiune si violenta asupra vietii mele prin lipsire de liniste odihna si somn mii de zile si sute de nopti.
Am galben la ochi ameteala par alb si o scadere majora a capacitatii cognitive.

Dumneavoastra spuneti 5 mii euro pentru 13 ani zi de zi noapte de noapte.
Cu doi euro despagubiri acceptati sa fiti tinut o zi si o noapte cu zgomot de aer conditionat si de la 6 dimineata cu trantit de lazi si rastel ?

Nu mi-am mai putut intemeia o familie iar ei si-au incasat salariile si-au hranit familiia existenta la angajare si au adus si alti urmasi pe care i-au sustinut la fel.

Daca dumneavoastra vi s-ar fi intamplat asta in tinerete si efectele ar fi prezente 13 ani mai tarziu adica lipsa urmasilor cu cat ati accepta sa fiti despagubit ?
Din pacate sumele incuviintate ca daune morale sunt mici nu numai in Romania ci si in Europa,nu este sistemul american cu despagubiri de milioane de dolari.Faceti sesizari la DSP.Protectia Mediului,Politia Locala trebuie sa aveti si probe raspunsuri de la institutii etc.Dupa ce obtineti aceste dovezi mai postati pe forum poate o sa gasiti doritori pt o astfel de speta.Fara un onorariu minim care se acopere cat de cat munva depusa, nu cred dar incercati sau aplicati pt ajutor public judiciar.
Fata de efortul necesar obtinerii unei hotarari favorabile dv,pretentia pentru bono...greu de acceptat

Alte discuții în legătură

Reprezentare "pro bono" Antoanela Geaman Antoanela Geaman Stie cineva daca pentru a apara [i]pro bono [/i]trebuie solicitata aprobarea Baroului...sau pur si simplu nu conteaza, este treaba avocatului. (vezi toată discuția)
Daune morale pentru accident la schi tigrila tigrila Buna ziua, In Decembrie 2013, o prietena de familie a fost la schi in Austria. Pe partie a intrat in coliziune cu o doamna in varsta, de nationalitate ... (vezi toată discuția)
Intrebare cattie cattie Vreau sa stiu si eu daca fiind parte vatamata intr-un proces penal am dreptul la avocat din oficiu,daca nu-mi permit sa angajez unul din motive financiare si ... (vezi toată discuția)