avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am pierdut cartea de munca . Pt a putea să recuperez ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am pierdut cartea de munca . Pt a putea să recuperez anii de ...

Am pierdut cartea de munca . Pt a putea să recuperez anii de vechime trebuie sa dau un anunț la Monitorul oficial al Romaniei . Pt ca anunțul sa fie publicat trebuie sa am seria si numarul cărții pierdute. Intreprinderile unde am lucrat nu mai sînt în activitate .
Dacă nu găsesc seria si numarul cărții de munca nu pot sa recuperez anii de vechime ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:47, 21 Ianuarie 2022
Încercați la Inspectoratul Teritorial de Muncă.
Incercat . Numele meu nu este in baza lor de date
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Încercați la ultimul angajator la care ati depus carnetul de munca sau la Casa de Pensii dacă a fost scanat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am pierdut cartea de munca. am lucrat la schela de petrol zemes ... Viorel Balica Viorel Balica Am perdut cartea de munca . Am lucrat la Schela de petrol Zemes si schela de petrol Modirzau . Pentru a recupera anii de vechime unde ar trebui să mă ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta de angajator Hilos Hilos Buna seara doresc sa stiu cum pot afla seria si nr al carti de munca ia find pierduta de angajator Vreau sa declar la Monitorul Oficial cartea de munca ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta Gratziella Gratziella Buna seara! Am descoperit astazi ca nu imi gasesc cartea de munca desi stiu foarte bine ca mi-a fost data de firma unde lucram anul trecut, pentru ca numai ... (vezi toată discuția)