avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se face o vânzare cumpărare de teren extravilan ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se face o vânzare cumpărare de teren extravilan ? Ce acte ...

Cum se face o vânzare cumpărare de teren extravilan ? Ce acte trebuie depuse la Notariat ? Cât timp tine afișul de preemțiune la Primăria din localitatea respectiva dacă cumpărătorul este vecinul de teren și își depune imediat acordul de cumpărare? 30 de zile sau mai mult ?
Dacă sunt din alta localitate pot trimite cumpărătorului o procura de reprezentare legalizata la Notar pt.depunerea la vizierul Primăriei a vânzării terenului ?
Mulțumim pt.raspuns .
Marinoiu Doina
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 11:04, 21 Ianuarie 2022
Vedeti legea de mai jos
Vecinul este preemtor de rengul III si trebuie sa respectati pasii din legea de mai jos
[ link extern ]
Mergeti la un notar si va indruma acesta.
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2022
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren manolachesilviu manolachesilviu Buna ziua Vreau sa vand 1hectar teren arabil pe care sunt propietar dar este inca in contract de arenda. Arendasul spune ca nu pot sa il instrainez pana la ... (vezi toată discuția)
Buna seara am o situație.... părinții mei vor sa vândă un ... Danut Marius Danut Marius Buna seara Am o situație.... Părinții mei vor sa vândă un pamant(cu toate actele in regula)....dar cumpărătorul spune ceva despre PREEMTIUNE si vrea ... (vezi toată discuția)
Aviz mapn vanzare terenuri extravilan si valabilitate iuliif iuliif Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele 2 nelamuriri: 1. Din cate inteleg in lege, avizul MAPN pentru vanzarea la liber a unui teren extravilan este ... (vezi toată discuția)