avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... In ce articol din lege este precizat in ce conditii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

In ce articol din lege este precizat in ce conditii pot sa nu ...

In ce articol din lege este precizat in ce conditii pot sa NU imi dau consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal? Am cautat, dar ce am gasit este despre ce se intampla DUPA ce imi dau consimtamantul. Am o problema cu o firma de asigurari, care imi conditioneaza aprobarea despagubirii, de furnizarea unor date cu caracter extrem de personal.
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2022
rudolf_6200, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:40, 22 Ianuarie 2022
Este vorba despre legislatia GDPR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consimtamantul privind prelucrarea datelor personale este... ... rudolf_6200 rudolf_6200 Consimtamantul privind prelucrarea datelor personale este... obligatoriu? Atunci, de ce se mai numeste consimtamant? Nu am gasit nicaieri ce se intampla daca ... (vezi toată discuția)
Consimtamantul privind prelucrarea datelor este… obligatoriu? ... rudolf_6200 rudolf_6200 Consimtamantul privind prelucrarea datelor este… obligatoriu? Atunci, de ce se mai numeste consimtamant? Am o problema cu o firma de asigurari, care imi ... (vezi toată discuția)
Responsabil cu protecția datelor gdpr, firma fara angajați ... claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Responsabil cu protecția datelor GDPR, firma fara angajați sau un singur angajat, agenție imobiliară, ,cum poate respecta legislația? Este obligatorie ... (vezi toată discuția)