avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Consimtamantul privind prelucrarea datelor personale ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Consimtamantul privind prelucrarea datelor personale este... ...

Consimtamantul privind prelucrarea datelor personale este... obligatoriu? Atunci, de ce se mai numeste consimtamant? Nu am gasit nicaieri ce se intampla daca nu imi dau consimtamantul, numai despre ce se intampla dupa ce mi-l dau. Am o problema cu o firma de asigurare, care imi conditioneaza despagubirea de furnizarea unor date extrem de personale.
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2022
rudolf_6200, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Iofcea Maria-Cristina , Avocat 18:17, 21 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In cazul in care nu va dati consimtamantul, datele dvs nu pot fi prelucrate/folosite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consimtamantul privind prelucrarea datelor este… obligatoriu? ... rudolf_6200 rudolf_6200 Consimtamantul privind prelucrarea datelor este… obligatoriu? Atunci, de ce se mai numeste consimtamant? Am o problema cu o firma de asigurari, care imi ... (vezi toată discuția)
In ce articol din lege este precizat in ce conditii pot sa nu ... rudolf_6200 rudolf_6200 In ce articol din lege este precizat in ce conditii pot sa NU imi dau consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal? Am cautat, dar ce am ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata! am trimis foto cv si ci , intr-un anunt de angajare. ... Zeeda Zeeda Buna dimineata! Am trimis foto cv si CI , intr-un anunt de angajare. La scurt timp am vazut ca anuntul nu mai era activ. Se pot folosi datele mele din CI in ... (vezi toată discuția)