avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie concediere anulata instanta - stabilire ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie concediere anulata instanta - stabilire prejudiciu act administrativ

Bună ziua!
In cazul în care se pierde un proces ca urmare a concedierii unui agajat pe motiv ca în decizia de concediere nu au fost prezentate motivele pentru care nu s-a ținut cont de apărările formulate de angajat - art 252 alin 2 lit c.) CM, angajatorul se poate întoarce impotriva semnatarilor deciziei (director resurse umane, consilier juridic, director general) și sa solicite suma de returnat angajatului?
Cine are dreptul de a stabili dacă exista prejudiciup entru angajator și sa stabilească vinovații.
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2022
danced, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce pot face impotriva hotararii pronuntate in apel? ilievali ilievali bunaseara. am fost concediat pentru indisciplina si am atacata la tribunal decizia de concediere. mi s-a respisn actiunea. am atacat sentinta civila la curtea ... (vezi toată discuția)
Cercetarea disciplinara mircea.stoica mircea.stoica Persoana supusa cercetari a primit doar o convocare la biroul resurse umane in vederea cercetari disciplinare. In convocare era trecut doar motivul cercetari ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca dragosmusat dragosmusat Buna ziua , sotiei mele i-a fost ieri desfacut contractul de munca fara preaviz ,fara suspendare .I s-a desfacut pentru \"indisciplina\" in conceptia ... (vezi toată discuția)