avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna. Ziua Sunt in preaviz pentru restructurarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna. Ziua Sunt in preaviz pentru restructurarea postului in ...

Buna. Ziua Sunt in preaviz pentru restructurarea postului in perioada 12.01.2022-10.02 2022..Voi primii salarii compensatorii,doresc sa stiu daca aceste salarii le voi primi conform incadrarii pe care am avut-o anul trecut pentru ca eu nu am primit act aditional cu marire de salariu acum,ce alte drepturi mai am? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:46, 22 Ianuarie 2022
Acordarea salariilor compensatorii este posibila numai daca este prevazuta in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.
In lipsa unor astfel de prevederi , angajatorul nu are nicio obligatie in acest sens.
Am fost anuntata ca voi primi aceste salarii,voiam sa stiu daca dupa incadrarea salariala pe care am avut-o conform postului sau dupa marirea salariala de anul acesta avand in vedere ca de pe data de 12 ianuarie sunt in preaviz.Va multumesc!
Postați prevederea privind acordarea acestor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! acum cateva zile am fost instiintat de la munca, din ... Liviu1712 Liviu1712 Buna ziua! Acum cateva zile am fost instiintat de la munca, din senin, ca sunt concediat din motive de performanta. Concediere care nu are un motiv solid la ... (vezi toată discuția)
Intrebare - despagubire AbcRo AbcRo Salut (scuze pentru nivel de limba romana mea). Lucrez de un an în compania actuală. În România de aproape 5 ani. Am fost informat că din cauza ... (vezi toată discuția)
Concediere de la firma aflata in insolventa 2nymaria 2nymaria Buna Ziua, Va rog sa imi spuneti daca in cazul in care am fost concediat (ales aleatoriu) de o firma aflata in insolventa prin desfintarea postului am ... (vezi toată discuția)