avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construire garaj din lemn
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construire garaj din lemn

Buna ziua.
Doresc sa construiesc un garaj din lemn, pe o fundatie mai veche, care a apartinut unei hale metalice. Am nevoie de autorizatie, de constructie, sau pot construi, datorita faptului ca nu torn fundatie, si folosesc materiale usoare??
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:22, 24 Ianuarie 2022

Care este statutul spatiului unde intentionati edificarea garajului pe o fundatie veche?
Sunt situatii distincte cu solutionare diferita daca spatiul reprezinta domeniu public sau privat
Ultima modificare: Luni, 24 Ianuarie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, se poate construi in mediul rural un garaj sau o hala ... cartala cartala Buna ziua, se poate construi in mediul rural un garaj sau o hala de 100mp, structura metalica , fara a fi nevoie de autorizatie doar cu o notificare catre ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de constructie pentru anexe MoniTomi MoniTomi Buna ziua. As dori daca sa poate sa ma ajutati cu o informatie. In curtea proprie doresc sa construiesc o anexa, adica o magazie de lemne. As dori sa o fac pe ... (vezi toată discuția)
Constructie garaj structura usoara fara autorizatie - bucuresti, sector 1 guajiro guajiro Buna ziua! Doresc sa construiesc un garaj pe structura usoara (cadru metalic si/sau piloni, fara fundatie) in curtea casei mele din sectorul 1, fara a trece ... (vezi toată discuția)