avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, se poate construi in mediul rural un garaj ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, se poate construi in mediul rural un garaj sau o hala ...

Buna ziua, se poate construi in mediul rural un garaj sau o hala de 100mp, structura metalica , fara a fi nevoie de autorizatie doar cu o notificare catre primarie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 03:44, 7 Iunie 2023
Buna ziua!
Va trebuie autorizatie de construire.
Multumesc pentru raspuns!citisem ca se modifica regulementul de urbanism si ca se poate si de aici intrebarea..........
Legea nou promulgata permite edificare de constructii de locuit fara autorizatie de constructie in baza unor proiecte standard ,150 mp construiti
Daca dv intentionati edificare constructie noua cu destinatie alta decat de locuit este necesar sa realizati proiect tehnic,autorizatiede construire.
Pentru hala metalica conform disp L nr 50/1991 republicata
Construcțiile civile, industriale, inclusiv cele pentru susținerea instalațiilor și utilajelor tehnologice, agricole sau de orice altă natură se pot realiza numai cu respectarea autorizației de construire, emisă în condițiile legii și a reglementărilor privind proiectarea și executarea construcțiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate - constructie fara autorizatie pe teren in propr. IonValentin IonValentin Am dobandit in 1990 casa pe terem 100mp. si curte 94,62mp. Pe terenul liber de constructii ( 94,62 mp. curte ) mi-am propus sa construiesc in 1991 o cladire ... (vezi toată discuția)
Construire garaj din lemn DonD DonD Buna ziua. Doresc sa construiesc un garaj din lemn, pe o fundatie mai veche, care a apartinut unei hale metalice. Am nevoie de autorizatie, de constructie, ... (vezi toată discuția)
Știe cineva ce s-a mai întâmplat cu celebra lege 102/2023 ce ... edyeduardo2004 edyeduardo2004 Știe cineva ce sa mai întâmplat cu celebra lege 102/2023 ce aducea modificări legii 50/1991 in mediul rural, se vor putea construi, doar cu notificarea ... (vezi toată discuția)