avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua,am câștigat un proces civil,adica un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua,am câștigat un proces civil,adica un proces în care ...

Buna ziua,am câștigat un proces civil,adica un proces în care trebuie să primesc banii care mi se cuvin in urma vânzării mobilei dintr-un apartament,deci am câștigat în anul 2020. Am făcut cerere către un executor și i-am dat și sentință judecătorească și mă întreabă de titlu executoriu. Eu nu știu despre ce este vorba,va rog mă poate lamuri cineva,va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:38, 24 Ianuarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Pentru a putea fi pusa in executare silita sentinta trebuie sa fie definitiva. Ceea ce inseamna ca aveti nevoie de un exemplar legalizat de la instanta (si nu exemplarul care v a fost comunicat prin posta).
Sentința judecătorească care v-a fost comunicată nu este valabilă pentru a se demara executarea silită până ce nu va fi legalizată de către instanța de judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu ContSters340125 ContSters340125 Buna ziua, Am un titlu executoriu deci sunt in proces de executare silita privind programul de legaturi personale cu minorul Intre timp s-a dat o ... (vezi toată discuția)
Investire formula executorie ioanandrei ioanandrei Intr-un proces comercial care s-a judecat in fond ( TRIBUNAL) si in apel (CURTE DE APEL ) s-au dat sentinte favorabile mie ,iar aceste sentinte contin ... (vezi toată discuția)
Procedura legalizari petre_marian petre_marian buna seara.am o sentinta si o deczie dar s-a declarat recurs.La judecata de fond am castigat o suma de bani reprezentand o sulta,iar la apel dupa o perioada ... (vezi toată discuția)