avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Sunt angajata in cadrul unei companii pe o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Sunt angajata in cadrul unei companii pe o perioada ...

Bună ziua!
Sunt angajata in cadrul unei companii pe o perioada nedeterminată, contract cu norma de 8 ore.
Doresc sa inchei un contract pe perioada determinata la o alta companie, tor cu norma de 8 ore.
In Contractul colectiv de muncă de la compania actuala este prevazut ca se poate acorda concediu fara plata pentru o perioada de 60 de zile.
As putea sa beneficiez de acea perioada de concediu fara plata si totodată sa închei contractul cu cealaltă companie? Urmand ca după cele 60 de zile sa renunț la unul dintre contracte, eventual?
Ar putea compania noua sa refuze aceasfa situație? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:39, 23 Ianuarie 2022
Puteti sa beneficiati de acea perioada de concediu fara plata si totodată sa încheiati un nou c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 contracte de munca lylyanac lylyanac Buna ziua. Va deranjez.cu urmatoarea problema.Sunt sub stimulent de insertie de la 1 august 2016. Nu stiu daca are vreo importanta dar doresc sa imi schimb ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna komon komon sunt angajata la doua firme si as dori sa stiu daca am dreptul la fiecare societate la 21 zile de concediu de odihna (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata tigruta2 tigruta2 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti si mie cum trebuie sa precedez correct in urmatorul caz. Am in cadrul institutului de derulat un proiect de cercetare pe ... (vezi toată discuția)