Nepronuntarea asupra unei cereri de incuvintare probatoriu poate atrage nulitatea incheierii de sedinta ?
Am depus o cerere de repunere pe rol a unui proces suspendat in temeiul art 413 alin 1 pct 1
In cadrul acestei cereri de repunere pe rol am depus si o cerere de incuvintare probatoriu asupra careia instanta nu s-a pronuntat in incheierea data ....ca si cand nu a vazut-o .
In acesta cerere am solicitat incuvintarea probelor cu inscrisuri si interogatoriul cu paratul pentru care am anexat si interogatoriu .
Deci instanta s-a pronuntat doar asupra cererii de repunere pe rol si a respins-o .
Ma intreb de ce nu s-a pronuntat si asupra cererii de incuvintare probatoriu , cel putin sa precizeze ca respinge aceasta cerere pentru motivul X sau Y .
Ca sa se pronunte pe probatoriu trebuia sa repuna dosarul pe rol mai intai dpdv procedural. Nerepunand dosarul pe rol el ramane suspendat, astfel incat probatoriul nu poate fi incuviintat.
Prin urmare o nulitate a incheierii pe acest temei va fi respinsa de pe scaun.
Cerere recuzare
erhabe
Buna ziua
Am un dosar in instanta unde s-a amanat pentru data de 3.11.2022 pronuntarea asupra unei cereri de suspendare facuta de catre IPJ.
Ieri toata ... (vezi toată discuția)