avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, dețin un apartament bun propriu și o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, dețin un apartament bun propriu și o asigurare ...

Bună ziua, dețin un apartament bun propriu și o asigurare de viata, am un fiu din prima căsătorie care la rândul lui trăiește în concubinaj și are o fetita de 4 luni.
Doresc ca apartamentul și asigurarea să le moștenească nepotica mea când nu voi mai fi. Am mai multe probleme de sănătate și nu știu ce îmi rezervă viitorul.
Ce acte ar trebui să fac? Nepotica este născută și creste în Anglia.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:31, 24 Ianuarie 2022
Contactati birou notarial care va poate comunica variantele cu avantajele aferente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie-drept atancoc atancoc As dori sa ma \'luminati\"intr-o problema:sunt necasatorita,dar locuiesc impreuna cu prietenul meu, intr-un apartament pe care l-am primt in donatie de la ... (vezi toată discuția)
Sucesiune-mostenire. GMarin GMarin Buna ziua, Doresc o lamurire privind impartirea unei mosteniri. Am sa incerc sa fiu cit mai concis si explicit. Schema ar fi: Parinti care au 2 copii si ... (vezi toată discuția)
Donatie rezerva uzufruct sau contr vz-c fara a putea fi contestat ? Flo12 Flo12 Buna ziua, Mama mea traieste in concubinaj cu un barbat si vrea sa-mi doneze apartamentul. Apartamentul a fost cumparat imediat dupa revolutie de mama mea. ... (vezi toată discuția)