avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua. Aparitia coronavirusului impune si ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua. Aparitia coronavirusului impune si reevaluarea riscurilor ...

Buna ziua.
Aparitia coronavirusului impune si reevaluarea riscurilor de la locurile de munca
întrebare: reevaluarea riscurilor o facem pentru toate riscurile identificate si in evaluarea precedenta, in conditiile in care probabilitatea si gravitatea acestora raman nemodificate, sau se poate face doar pentru riscurile noi identificate cu mentiunea ca riscurile si masurile de prevenire si protectie din data de raman aceleeasi si sunt completate ?
Cel mai recent răspuns: nety2014 , utilizator 19:25, 25 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti o revizie si completare a materialului existent, nominalizati riscurile noi, recalculati gravitatea si gradul de risc.
Noile riscuri aparute influenteaza evaluarea/ cei doi indicatori.
Planul de prevenire si protectie va cuprinde masuri noi, dar cu siguranta vor duce si la completarea cu alte obiective a masurilor deja nominalizate.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluarea factorilor de risc pe locurile de munca? razvan8725 razvan8725 Evaluarea factorilor de risc pe locurile de munca trebuie facuta de o persoana autorizata sau poate fi facuta si de inspectorul de securitate si sanatate in ... (vezi toată discuția)
Evaluare risc ssm - grupuri sensibile la risc specific mvasilescu mvasilescu la noi i unitate este realizata evaluarea de risc SSM insa nu s-a tinut cont de grupurile sensibile la risc. Va rog sa-mi spuneti cum se poate realiza ... (vezi toată discuția)
Planul de prevenire si protectie narcisa_narcisa narcisa_narcisa Buna seara. Care e cea mai corecta/ buna metoda de a intocmi planul de prevenire si protectie pentru o firma de constructii.? hg 300/ 2006. - un plan pe ... (vezi toată discuția)