Buna seara,
Conform actului aditional, aceasta trebuia sa se schimbe in "Consultant in Informatica"-Cod COR 251901.
Tin sa mentionez ca actul aditional nu a fost semnat, astfel nu trebuia sa exista schimbari in Revisal sau in CIM initial semnat.
Cei de la resursele umane confirmau ca "aceasta schimbare are legatura cu revizuirea rolurilor tax exempted iar rolul meu nu mai este eligibil pentru scutirea de impozit, asadar trebuie modificata functia COR pentru a avea mai multa claritate si standardizare in organizatie". De asemenea, am fost anuntat ca "actul aditional pe care il am de semnat reprezinta noua functie COR pe care rolul meu trebuie sa o aiba", mereu informat ca este Deadline si "trebuie" sa semnez actul pentru ca aceasta sa fie declarata in Revisal in urmatoarea zi.
De nenumarate ori am solicit o confirmare oficiala a investigatiei prin care s-a decis schimbarea rolului, pe care nu am primit-o. Am solicitat discutia cu un reprezentant legal sau HR Manager, pe care nu am primit-o. Am fost anuntat ca, indiferent daca nu se semneaza actul, scutirea se ridica din Decembrie 2020, ce s-a si intamplat. In Martie 2021 am deschis un ultim tichet intern cu HR ( Al treilea ), conform caruia m-au informat ca nu pot renegocia salariul sau fi scutit in continuare de impozitul pe venit, dupa care, pana in Ianuarie 2022, nu mi s-a mai solicitat semnarea Actului Aditional niciodata. In continuare, dupa CIM sunt Inginer de sistem Software 251205, compania are acelasi cod CAEN, diploma mea de studii superioare finisate a fost furnizata catre ei, dar nu mai sunt scutit din Decembrie 2020 de Impozitul pe venit.
Din partea mea, exista optiuni pentru a solicita, printr-o alta cale, scutirea de impozit?
Multumesc anticipat.