avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara!Cum se numea firma de lantisoare de aur din ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara!Cum se numea firma de lantisoare de aur din Pipera ...

Buna seara!Cum se numea firma de lantisoare de aur din Pipera din anii 1993-1994, patronii fiind evrei si de unde iau vechimea de la ei. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:36, 25 Ianuarie 2022
Daca nu aveti carnet de munca , adeverinta o puteti solicita de la ITM ... insa va trebui sa mentionati numele angajatorului din acea perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnetul de munca gavril cristina daniela gavril cristina daniela Buna ziua , Din anul 2008 si pana in anul 2003 am lucrat la o societate comerciala ,unde mi s au platit toate darile catre stat iar carnetul de munca a fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca adragan964 adragan964 Buna seara tuturor,ultima firma la care am lucrat a inchis si mi-au spus sa merg la ITM Bucuresti sa-mi iau cartea de munca(asta in1997).Am fost de mai multe ... (vezi toată discuția)
Carte de munca MemaAurora MemaAurora Fostul patron refuza sa-mi dea cartea de munca. Nu răspunde la telefondul și nici la mesaje. (vezi toată discuția)