avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna. Voi lansa o aplicatie mobila in curand. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna. Voi lansa o aplicatie mobila in curand. Aplicatia eate ...

Buna.
Voi lansa o aplicatie mobila in curand. Aplicatia este achizitionata pe persoana juridica de la un dezvoltator de aplicatii. Am o persoana care a venit cu ceva idei, si o oarecare sustinere financiara. Vreau sa inchei cu el un contract notarial, prin care sa-i asigur 25% din tot ce va deveni aceasta aplicatie mobila la momentul in care intra pe profitabilitate. Ce forma este cea mai corecta pentru astfel de actiune? Multumesc
Ps: este exclus cedare de parti sociale din firma. aportul financiar nu este declarat. Pur si simplu vreau sa-l asigur in vreun fel ca atunci cand va veni oferta de 1 milion va avea dreptul la 25%.
Ultima modificare: Luni, 24 Ianuarie 2022
Alcarada99, utilizator

Alte discuții în legătură

Sunt angajat + asociat minoritar intr-un srl si vreau sa demisionez roparo roparo Buna ziua, Sunt angajat la un SRL de cativa ani, cu carte de munca. La un moment dat patronii s-au hotarat sa "stimuleze" cativa angajati, dandu-le ... (vezi toată discuția)
Intrebari drepturi de autor Itistul Itistul Prin cumpararea unui serviciu software (contract prestare servicii), beneficiarul in mod normal preia dreptul de autor in caz ca nu se stipuleaza altceva? ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu executare silita DeliaMateescu DeliaMateescu Cui mă adresez daca vreau sa scap de plata unei executari silite? Acum doi am fost victima unei escrocherii din partea unui furnizor de telefonie mobila la ... (vezi toată discuția)