avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1914 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Evitarea dublei impozitari pentru factura SRL catre ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Evitarea dublei impozitari pentru factura SRL catre firma SUA. ...

Evitarea dublei impozitari pentru factura SRL catre firma SUA.

Buna ziua,
Voi face un contract prestari servicii intre SRL /PFA meu si o firma SUA. Nu inteleg exact ce impozite se platesc pentru veniturile acestea? (Si daca exista diferenta intre impozitul PFA/SRL in contextul acesta) Trebuie declarat ceva anume catre anaf? Acel certificat de rezidenta fiscala al firmei din SUA este necesar? Daca da ce trebuie facut cu acesta?

Multumesc in avans!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:13, 16 Aprilie 2022
Buna ziua,
Grea intrebare, cautati un consultant fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura de la firma offshore Michael65 Michael65 Buna ziua,am primit o factura pentru consultanta IT de la firma ofshorre iar cei de la finante nu accepta sa o considere la cheltuieli deductibile si-mi cer ... (vezi toată discuția)
Contract de servicii sua enipohl enipohl Va rog sa i-mi spuneti daca o firma din SUA care i-mi presteaza un serviciu de conspectare piata si cautare de clienti pe piata extracomunitara, pentru ... (vezi toată discuția)
Contract de consultanta cu o firma din strainatate david_m david_m Buna ziua, Mi s-a propus sa inchei un contract de consultanta cu o firma din Italia, eu fiind persoana fizica, nu am firma, pfa sau altceva. Pentru semnarea ... (vezi toată discuția)