avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziuarii judecătorești, s-a stabilit ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziuarii judecătorești, s-a stabilit paternitatea ...

Bună ziua! In urma.hotararii judecătorești, s-a stabilit paternitatea băiețelului meu și faptul că amândoi părinții vom exercita custodie comuna. Nu este precizat nici un program de vzita. As dori sa știu cum trebuie procedat întrucât tatăl crede că poate lua oricând minorul , nedorind să adoptăm un program de comun acord.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:11, 25 Ianuarie 2022
daca nu va intelegeti, nu are ce sa faca decat sa ceara sa stabileasca instanta un program

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil minor oanamaiu oanamaiu Buna ziua, Eu si sotul meu vom divorta, avem impreuna o fetita(4 ani), se pare ca nu putem ajunge la o intelegere de custodie comuna(cum as fi vrut eu) si ... (vezi toată discuția)
Paternitate oana1234 oana1234 buna! ma intereseaza cum trebuie sa procedez in momentul in care intentez un proces de paternitate ,de asemenea daca este posibil ca copilul sa poarte numele ... (vezi toată discuția)
stabilire program vizitare minor matildamihai matildamihai Divortat,custodia copilului acordata sotiei,sotia recasatorita cu un roman,plecata in Germania cu copilul fara acordul meu.In Romania la divort nu mi s-a ... (vezi toată discuția)