avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua.Ce riscuri implica luarea în spațiu a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua.Ce riscuri implica luarea în spațiu a cuiva care ...

Bună ziua.Ce riscuri implica luarea în spațiu a cuiva care are datorii neplătite către bănci?
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 16:43, 25 Ianuarie 2022
Nu va fecteaza dreptul de proprietate si nici persoana dv. Doar ca vor fi comunicate la adresa dv, la cutia postala, toata corespondenta, somatiile sau alte acte ce vizeaza acea persoana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce riscuri implică acordarea vizei de flotant pentru proprietar ... Adrian Mr. Adrian Mr. Ce riscuri implică acordarea vizei de flotant pentru proprietar ? Un apropiat mi-a cerut să ii fac viza de flotant in vederea angajării la o firma care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . poate fi considerata ca fiind primita d.p.d.v .juridic ... emy114 emy114 Buna ziua . Poate fi considerata ca fiind primita d.p.d.v .juridic o somatie de la un executor lasata in cutia postala fara a-mi fi inmanata personal ? (vezi toată discuția)
Somatie banca pentru fosta mea chiriasa alex_nick alex_nick Acum 4 ani am inchiriat apartamentul unei fete. Dupa 2 ani s-a mutat. Ulterior, interesandu-ma la persoana care ne-a pus in legatura am aflat ca a plecat din ... (vezi toată discuția)