avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna

Buna seara! Am cumparat in 2013 un ap in Bucuresti si din 2016 primesc instiintari de la anaf si la destinatar e trecut firma si adresa mea,ce pot face si care sunt pasii de urmat ca sa nu mai primesc instiintari de plata,n am firma n am nimic,am facut sesizare la anaf dar degeaba .Vã multumesc.
Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2022
MsiC, utilizator
Cel mai recent răspuns: MsiC , utilizator 23:05, 25 Ianuarie 2022
Instiintari de plata pe numele cui? Pe numele dvs sau al firmei?
A firmei

trandafir2 a scris:

Instiintari de plata pe numele cui? Pe numele dvs sau al firmei?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti o sesizare la onrc sa ceara dizolvare firma pentru ca nu mai are sediul acolo, sau formulati dvs o actiune in instanta. Daca va deranjeaza.
Ok,multumesc frumos..Fizic nu ma deranjeaza ,dar mai tarziu sa nu ma afecteze,mã voi trezi cu mascatii peste mine .

trandafir2 a scris:

Faceti o sesizare la onrc sa ceara dizolvare firma pentru ca nu mai are sediul acolo, sau formulati dvs o actiune in instanta. Daca va deranjeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie dizolvare societate - prezentare la proces, lichidator, probleme ulterioare telnet telnet Buna ziua Am un srl al carui sediu social a expirat de ceva timp. Zilele trecute am primit o citatie de la ONRC, obiectul dosarului fiind dizolvarea ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social firma de pe un apartament vandut. MsiC MsiC Buna seara ! Am cumparat in 2013 un ap in Bucuresti si din 2014 primesc instiintari de la anaf ,vin plicuri si la dest. e trecut firma,eu n am firma,am ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca am vandut o masina pe firma, iar firma era dizolvata de onrc? diamantulroz diamantulroz Cei de la ONRC au solicitat dizolvarea unui SRL, unde suntem 3 administratori, insa nici unul din noi nu am primit nici o notificare sau instiintare...sau ... (vezi toată discuția)