avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Datorez în decl unica CASS sau nu?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Datorez în decl unica CASS sau nu?

Venituri din transfer titluri de valoare realizate în 2021 >27600 lei datorez în decl unica CASS sau nu? Indiferent ca am sj venituri salariale?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 20:40, 25 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da corect , cand depuneti DU pe anul 2021 pana la 25.05.2022 suma 2760 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica (212) alal0023 alal0023 Declaratia unica (212) Buna ziua, am intarziat sa depun declaratia unica (termen 25 mai), pentru vanzarea unor actiuni la mijlocul anului trecut (2021). ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica nerezident romania si cetatean roman. Valentina63 Valentina63 Declaratia Unica Nerezident Romania si cetatean roman. NIF in Romania nu are, dar are cod de nerezident in statul de rezidenta Grecia. Este asociat unic al ... (vezi toată discuția)
Vreau sa am asigurare de sanatate in srl fara angajati catalin_utilizator67 catalin_utilizator67 Buna ziua Vreau sa deschid un SRL fara angajati, dar vreau sa am asigurare de santate? Cum procedez in acesta directie? In principiu, estimez ca o sa ... (vezi toată discuția)