avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... in perioada 1985 1987 am lucrat la biosinteza calafat ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

in perioada 1985 1987 am lucrat la biosinteza calafat in cartea ...

in perioada 1985 1987 am lucrat la biosinteza calafat in cartea de munca este trecuta vechimea dar nu si grupa 2 firma a numai exista asadar nici arhiva am inteles k au dat foc cum pot sa fac rost de adeverinta cu grupa care imi este necesara la pensie
Cel mai recent răspuns: titivechilu , utilizator 10:28, 27 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În baza Legii nr. 15/1990 şi a Hotărârii de Guvern nr. 1213/20.11.1990 “Întreprinderea de Biosinteze Calafat” s-a transformat în Societatea Comercială BIOSIN S.A. Calafat.

Mergeti la Reg.Comertului si vedeti ce liichidator au avut si cautati-l sa va spuna despre arhiva.

In caz contrar, doar actiunea in instanta va mai poate ajuta.
k in cazul ca ajungem la instanta cine suporta cheltuielile de judecata ce acte sunt necesare si procedura care este cu avocat si martori?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhivele trustului antrepriza generala carpați Aurelialita Aurelialita Am lucrat la casa republicii perioada 1986 1988 unde sa ma adresez pt vechime in munca (vezi toată discuția)
Adeverinte de vechime in cazul societatilor lichidate AlexT. AlexT. Cine elibereaza o adeverinta de vechime in cazul unei societati care nu mai exista.Itm-ul sau firma care a preluat arhiva societatii respective? (vezi toată discuția)
În perioada 01-08-1989-01-01-1993 am lucrat la tagcm- constanța, ... timix timix În perioada 01-08-1989-01-01-1993 am lucrat la TAGCM- Constanța, în anul 1990 și-a schimbat numele în Record. S.A. Acum nu mai există această firmă, am ... (vezi toată discuția)