avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva afisat de o firma cu sediul intr-o tara UE
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva afisat de o firma cu sediul intr-o tara UE

Buna ziua, am si eu o intrebare: pentru o firma cu sediul intr-o tara UE, alta decat Romania, care vinde un serviciu on line, este legal daca lasa la latitudinea clientului sa isi aleaga valoarea tva-ului? pe prima pagina costul serviciului este afisat fara tva, doar in ultimul pas, cumparatorul poate sa iti aleaga tva-ul, avand posibilitatea clara de a alege tva 0, dintr-o tara care are tva 0, si nu Romania, unde tva-ul fiind 19% , ar creste simtitor costul. Multumesc frumos pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: da_na , utilizator 13:00, 26 Ianuarie 2022
Multumesc anticipat pt orice raspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Ianuarie 2022
da_na, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare tva tranzactii online sean_combs sean_combs Buna ziua. In cazul tranzactiilor on-line din tari partenere UE ( in special Anglia ) care sunt procedurile de recuperare a TVA-ului ? Mentionez ca am un PFA ... (vezi toată discuția)
Srl infiintat s-a inregistrat in registrul intracomunitar si a primit un nou cui. mpus mpus Buna ziua. In luna august a fost infiintat un SRL. Nu a desfasurat activitate. A depus doar capitalul social. In luna octombrie a cerut inregistrarea ca ... (vezi toată discuția)
Tva drepturi autor vanzare jocuri prin platforma google adrianc1967 adrianc1967 Buna ziua Intrebarea mea se refera la realizarea de venituri prin vanzarea de jocuri prin platforma Google pentru telefoane, tablete. Jocul este introdus in ... (vezi toată discuția)