avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! In cazul in care sotia a fost profesoara ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! In cazul in care sotia a fost profesoara suplinitoare ...

Buna ziua!

In cazul in care sotia a fost profesoara suplinitoare cu contract pe perioada determinata si a intrat in concediu de crestere copil pentru ca a nascut, angajatorul este obligat sa ii ofere loc de munca la fel ca in cazul contractelor pe perioada nedeterminata ?

Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:43, 26 Ianuarie 2022
Nu are nicio obligație de acest gen decât dacă durata c.i.m. nu a expirat pe durata CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacã am avut contract de muncã pe perioadã nedeterminatã iar acum mã voi angaja pe perioadã determinatã voi beneficia de indemnizaþie pentru ccc? Cristina293 Cristina293 Buna ziua, doresc sa va adresez urmatoarea intrebare: daca am avut contract de munca la o firma pe perioada nedeterminata, am lucrat 8 luni si urmeaza sa ma ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca cristtina_r cristtina_r Buna ziua, m-am angajat printr-un interviu intr-o multinationala in baza unui contract de munca pe perioada determinata de 3 luni urmand a se prelungi pe 6 ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil florin_nea83 florin_nea83 Buna ziua , va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva informatii In Noiembrie 2012 sotia mea a intrat in concediu pentru cresterea copilului 2 ani , in mai ... (vezi toată discuția)