avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns. ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns. Sunt nascuta ...

Buna ziua! Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns. Sunt nascuta in august 1962 si am 37 de ani de munca, care este procentul de penalitate pentru pensionarea anticipata?
Cel mai recent răspuns: Alexa.VET.21 , utilizator 16:00, 26 Ianuarie 2022
Va puteti pensiona doar anticipat partial , intrucat indepliniti conditia stagiului de cotizare pentru pensionare anticipata partiala de peste 32 ani si 9 luni.

Procentul de diminuare pentru fiecare lună de anticipare (%) este de 0,30.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata ghici_2013 ghici_2013 Buna ziua! Va rog un raspuns pentru urmatoarea situatie: Femeie,nascuta octombrie 1962,ani lucrati:29,din care 17 ani gr 1(siderurgie). Intrebare:la ce data ... (vezi toată discuția)
pensionare anticipata vanatorul vanatorul Buna seara, Va rog mult sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: sunt nascuta pe data de 10 septembrie 1962 si am o vechime totala in munca de 35 ani si 4 ... (vezi toată discuția)
La ce varsta pot iesi la pensie anticipat partiala vlad george vlad george sint nascut pe data de 1-08-1952 incadrat la munca in anul 1971 si muncesc si in prezent,cu o singura intrerupere,cind am efectuat stagiul militar. am lucrat ... (vezi toată discuția)