avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cine mă poate ajuta în privința: Cum a înșelat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cine mă poate ajuta în privința: Cum a înșelat Electric ...

Cine mă poate ajuta în privința: Cum a înșelat Electric & Gas Power Trade SRL Satu Mare mii de clienți? Estimări
mult în plus sau în minus deși aveau autocitiri și citiri, reziliere abuzivă a contractelor,
FUI Engie și preț 10x mai mare. ? Sunt mii de persoane în situația asta, ANRE, ANPC nu prea-și fac treaba, cu cele două firme nu mă înțeleg. Antena 3 nu răspunde de 3 săptămâni, mă așteaptă luna viitoare o factură de mii de lei la gaz din cauza aceasta! Am descris problema în 25 de pagini, pot transmite pdf-ul dacă e cazul. În 1-2 pagini e problema, în restul sunt capturi cu răspunsuri de la firmă, reclamațiile făcute, facturile emise, citirile transmise pentru a demonstra înșelătoria.

Mi-ar trebui o consultare cu un specialist în domeniul acesta (probabil un avocat) sau o idee cum pot să rezolv problema în maxim 2 zile pentru că aș mai avea doar 5 zile de contract cu vechea firmă. Firma e la Satu Mare. Nu pot merge personal la ea. Mi-au reziliat abuziv contractul, m-au trimis FUI Engie la un preț de 10 ori mai mare și ei au în continuare licență de furnizare gaze. Vi se pare corect? Dar legal?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Ianuarie 2022
Ovidiu @manChi TV, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ovidiu @manChi TV , utilizator 12:54, 31 Ianuarie 2022
Văd că e și un deputat-avocat în județul Brașov. Ar putea fi o soluție? Cum ajung la biroul lui de deputat? [ link extern ]
Contactati telefonic persoana in discutie si antamati intrevedere
Nu am număr de telefon de la domnul Victor Ilie. Azi e ultima zi, mi-a venit în final 6200 lei + încă peste 800 lei de plată. Adică peste 7000 lei gazul în loc de maxim 1000 și un pic cât trebuia conform contractului cu EGP. Aici mai e puțin scurtată problema din punct de vedere penal: [ link extern ] .

Azi am scadență la ENGIE. De mâine vin penalizări. Compensarea nu prea e pe toată perioada, preț final cu reducerile alea: 2x și mare! Cred că trebuie dați în judecată. Odată de către stat pentru că umblă la fondul de compensare deși există un contract unde nu trebuia pusă compensare deoarece prețul era bun, apoi de către clienții înșelați (categorie unde sunt și eu).
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2022
Ovidiu @manChi TV, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme furnizor de ultima instanta element94 element94 Salutare. In data de 26 Noiembrie am primit o notificare de la Engie, cum ca Restart Energy a renuntat la noi ca si client ( gaz ). Daca nu dorim sa ramanem ... (vezi toată discuția)
Revizie instalatie comuna de gaze ca urmare a unei scurgeri de gaze dintr-un apartament TataruM TataruM revizie instalatie comuna gaze Ma confrunt cu urmatoarea situatie: proprietarul unui apartament din blocul in care locuiesc a sesizat Distrigaz ca are o ... (vezi toată discuția)
La noi în bloc se montează detectoare de gaze. ce măsuri se pot lua împotriva celor care nu vor acest lucru? silviutza4u silviutza4u IN bloc se monteaza aceste detectoare de gaze.( Acum cateva luni s-a facut aceea verificare obligatorie la 2 ani la gaze si pentru ca in bloc nu exista acei ... (vezi toată discuția)