avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua in urma cu 6 luni am preluat un srl care a ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua in urma cu 6 luni am preluat un srl care a avut activitate ...

Buna ziua in urma cu 6 luni am preluat un srl care a avut activitate de comert alimentatie publica (bar)si de taximetrie.Inainte de cesionare fostul administrator avea acumulate datorii (impozit dividende,stoc marfa,ambalaje+restante la plata asigurari sanatate)pe care refuza sa le plateasca.La o actionare in judecata poate fi obligat sa achite datoriile facute in perioada cat a administrat firma?Multumesc pt.eventualele raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Societate cu probleme paul_ct paul_ct Buna seara. Vreau sa va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat in problema cu care ma confrunt. In urma cu un an am cumparat un srl de la o anumita persoana, ... (vezi toată discuția)
Cesionare srl cu active si pasive urgent gemilia gemilia am cesionat srl cu active si pasive in anul 2007 dar srl avea datori la buget in care lege intru trebiue sa le platesc eu sau cel care a preluat firma ? (vezi toată discuția)
Societate care nu a declarat angajatii la casa de pensii timp de 5 ani si a fost cesionata. ce sanse au angajatii sa li se recunoasca vechimea? andrei stanciu andrei stanciu O societate comerciala pe actiuni (SA) din Galati, infiintata in 1994, a inceut sa aiba probleme financiare din 2004. Datoriile catre stat s-au acumulat, iar ... (vezi toată discuția)