avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua.tatal meu a lucrat 12 ani, urmează să ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua.tatal meu a lucrat 12 ani, urmează să facă 65 de ...

Buna ziua.tatal meu a lucrat 12 ani, urmează să facă 65 de ani, din cate am înțeles cei ce au lucrat sub 15 ani nu beneficiază de pensie, dar cei ce au lucrat între 10 și 15 ani beneficiază de un ajutor social după vârsta de pensionare.daca am înțeles bine unde trebuie sa se adreseze pentru a beneficia de acel ajutor?

Alte discuții în legătură

Pensionare fara stagiu complet de cotizare Gabi-007 Gabi-007 Buna seara, Am o intrebare simpla si anume: daca am in total doar 6 ani de munca (cu intreruperi, dar in total sant 6 ani) inregistrati pe cartea de munca pot ... (vezi toată discuția)
Drept la pensia minima tuilleries tuilleries Buna ziua! O persoana in varsta de 60 de ani, care a lucrat legal (cu carte de munca) timp de 28 de ani are dreptul de a solicita pensie minima? Multumesc! (vezi toată discuția)
Cand poate iesi tata la pensie? lise lise Buna ziua.Tatal meu este nascut la data de10-03-1955.el are lucrat 35 de ani.din care 8 ani -6 luni in gr 1 de munca si 12 ani-2 luni in gr 2 de munca si14 ... (vezi toată discuția)