Am primit amenda pentru lipsa formularului PLF desi l-am completat in intervalul de 24 de ore de la intrarea in tara si il am salvat in telefon (nu apare data completarii pe el pentru ca asa era formatul in 2 ianuarie, acum vad ca daca il completezi iar apare si data completarii insa lipseste data sosirii in tara - clar au modificat formatul).
Am intrat in tara prin Aeroportul Henri Coanda , insa am domicilul in Dolj si amenda a fost data prin DSP Dolj cu mentiunea pe procesul verbal ca s-a constatat contraventia prin Sistemul Integrat Informatic.
Unde trebuie depusa plangerea - la Judecatoria de care apartine Aeroportul si care este aceasta sau la Judecatoria din Craiova, unde am domiciliu?
Plângerea împotriva procesului-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiilor este de competenţa de soluţionare a judecătoriei în raza căreia a fost săvârşită contravenţia, fiind o competenţă teritorială absolută.
Aeroportul H. Coandă este în circumscripția Judecătoriei Buftea.
Amenda formular plf
Ovidutus
Buna ziua.
In data de 28 decembrie am intrat pe teritoriul Romaniei. Nestiind ca e necesar completarea unui formulat PLF la intrarea in tara, am procedat la ... (vezi toată discuția)