romascanu a scris:
Mai degraba cred ca v-a sugerat ca ei sa fie vecini, crezand ca va e mai la indemana sa sunati la usa vecinilor decat sa aduceti doua persoane de la o mai mare distanta.
viorel1974 a scris:
d-na notar a fost amabila si m-a linistit spunandu-mi ca e suficient doar doi martori prieteni fara sa fie musai vecini !...imi sugerase doar ca ar fi mai bine vecini fiind mai aproape si se gandise ca ne e de ajutor asta !
Q.E.D.
Iata o situatie care demonstreaza ca e bine ca omul sa fie asistat de avocat si la notar. Macar pentru ca astia 2 vorbesc ...pe limba lor, scutindu-va dvs. o gramada de alergatura inutila.
Din punctul meu de vedere, inclusiv alergatura pe la autoritatea tutelara a cam fost de prisos. Dar macar prezenta reprezentantului AT ...nu strica.
Desi s-a pierdut timp pretios dupa data expertizei IML. Eu as fi insistat pentru semnarea acestui act cat mai aproape de expertiza. Alminteri asta lasa ...loc de-ntors celor ce ar vrea sa se agate de ceva in atacarea actului.
Nu ca ar avea si succes, dar de-o plimbare prin instante si o cheltuiala mai mare decat aceea pe care ati fi facut-o cu un onorariu platit unui avocat care sa va consilieze in problema asta ... tot v-ar face rost. (apropierea datelor le-ar mai fi taiat din avant).
Si ar mai fi o problema pe care n-as vrea s-o rostesc aici, ca sa nu dau din greseala vreun ...branci de ajutor nesperat celorlalti. (care, desi nu prea dau pe-acasa, s-ar putea sa fie cititori intamplatori ai acestei spete discutate public si in care s-ar regasi ...personaje colaterale).