avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Baza de calcul concedii medicale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Baza de calcul concedii medicale

Un angajat are 2 luni lucrate la angajatorul actual. Inainte a avut contract cu alt angajator. Prezinta un certificat medical. Stagiu de cotizare are 6 luni in ultimele 12 luni. Baza de calcul cum se face, se iau doar veniturile realizate la angajatorul actual sau se iau veniturile din ultimele 6 luni, adica si de la angajatorul anterior?
Acelasi mod de calcul este si in cazul indemnizatiilor pt accidente de munca?
Puteti sa imi spuneti si temeiul legal pt ce am intrebat?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Schimbare loc de munca in cele 6 luni anterioare concediului de maternitate Andreea.B Andreea.B Buna ziua, Mi-am schimbat locul de munca in ultimele 6 luni anterioare concediului de maternitate si noul angajator mi-a calculat indemnizatia raportat ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical miruna82 miruna82 Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca se poate calcula un concediu medical in cazul unui salariat care nu a lucrat 6 luni in firma si nici nu a prezentat de la ... (vezi toată discuția)
Concediu medical angajat nou ContSters60781 ContSters60781 Buna ziua, Cum se calculeaza, va rog media zilnica a bazei de calcul, pentru un concediu medical [entru un angajat care nu a mai lucrat inainte de noi, ... (vezi toată discuția)