avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Intentionez sa cumpar un loc de parcare la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Intentionez sa cumpar un loc de parcare la nivelul ...

Buna ziua. Intentionez sa cumpar un loc de parcare la nivelul -2 al unui bloc recent finalizat. Ce acte sa cer dezvoltatorului pentru a fi informata cat mai mult in legatura cu potentialele riscuri/ neplaceri care pot sa apara ? Mentionez ca am cerut si am primit un plan de apartamentare al subsolului in cauza. In speranta ca voi primi un raspuns in timp util, multumesc pentru atentia acordata

Alte discuții în legătură

Obtinere autorizatie de constructie pentru mansardare bloc p-p+2 dfocaru dfocaru Buna ziua, Avem un apartament achizitionat recent intr-un bloc P+2. Blocul are curte interioara, parcari afara si la subsolul blocului. Dezvoltatorul doreste ... (vezi toată discuția)
Loc parcare subteran andy.andrei andy.andrei Buna ziua. M-am mutat recent intr-un bloc nou care are in subsol un numar egal de locuri de parcare cu cel al apartamentelor. Va rog sa imi spuneti daca ... (vezi toată discuția)
Asigurarea-unui-numar-minim-de-locuri-de-parcare-pentru-un-imobil loredanas loredanas Buna ziua! Rog sa ma ajutati cu sfaturi in ceea ce priveste cazul meu. Am cumparat un apartament intr-un imobil nou. Blocul are 76 de apartamente. La subsol ... (vezi toată discuția)