avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie pentru construire gard - teren extravilan ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie pentru construire gard - teren extravilan zona de munte

Buna ziua
Sint nou pe forum si indraznesc sa vin si eu cu o intrebare . Am mai citit diverse pe forum , dar tot nu m-am lamurit .Detin un teren extravilan in zona de munte ( pe linga Breaza ) care este acum imprejmuit cu un gard foarte vechi de lemn ,sipci de lemn , chiar lipsa bucati din el , pe alocuri . Vreau ca in acest an sa refac gardul ,tot din scindura ,cu stilpii de sustinere din grinzi de lemn ( eventual din tevi metalice )
Intrebarea mea este daca imi trebuie autorizatie de constructie si cui trebuie sa ma adresez .
Va multumesc
Pentru inceput mergeti la Primaria de care apartine terenul si interesati va de PUG - planul de urbanism general . Daca terenul dumneavoastra este trecut in planul de urbanism . deoarece in timp s-au mai modificat palnurile de urbanism. Daca este palnul de urbanism atunci va trebuie autorizatie pentru gard - respectiv imprejmuire proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am refăcut gardul de la strada aceiași stilpi nu l am mutata ... Crysty68 Crysty68 Am refăcut gardul de la strada Aceiași stilpi nu l am mutata am Schimbat sipcile lemn cu șipci metalice gard are 45 ani Mai trebuie autorizație de ... (vezi toată discuția)
Teren 500m2 extravilan gard in gard cu intravilan = nu pot construi mariuss86 mariuss86 in anul 2009 am achizitionat un teren extravilan de 500 m patrati, aflat in imediata apropiere de limita intravilanului (gard in gard - vecinul e in intravilan ... (vezi toată discuția)
gard si autorizari ioanandrei ioanandrei Va rog, 1. construirea unui gard format din stilpi din teava rotunda metalica si panouri de sirma , necesita autorizatie de constructie ?( stilpii vor fi ... (vezi toată discuția)