avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... batrian de 87 ani unchiul sotiei imi poate face ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

batrian de 87 ani unchiul sotiei imi poate face procura sa il ...

batrian de 87 ani unchiul sotiei imi poate face procura sa il reprezint cu drept de semnatura,eventual la sucesiune?multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:53, 28 Ianuarie 2022
La a cui succesiune?

Puteti sa il reprezentati in baza procurii oriunde isi doreste dumnealui. Luati legatiura cu un notar care sa va indrume cu actele necesare procurii avand in vedere varsta dumnealui.
Drept de semnatura pentru ce? Trebuie sa specificati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune inregistrata in baza de date dupa 27 ani ContSters238389 ContSters238389 Va rog sa ma ajutati cu un sfat sint disperata. In 1986 a decedat unchiul meu fratele mamei fara copii iar dupa 3 luni a decedat si mama mea. Sucesiunea nu s-a ... (vezi toată discuția)
La succesiune trebuie sa participe toti membrii familiai de gradul intai? doinatudorita doinatudorita Buna ziua!In urma cu 8 ani sotul meu a murit iar eu am ramas in casa cu cei 4 copii pe care ii am.Eu as dorii sa vand casa acum, copii sunt majori ,2 dintre ei ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa bunici nell nell Buna ziua, Tatal meu a murit acum 15 ani. Acum a murit si bunicul meu (din partea tatalui). Eu, mai am o sora, mama traieste iar din partea bunicului 2 ... (vezi toată discuția)