avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare datorie fara contract: cat costa procesul
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare datorie fara contract: cat costa procesul

Recuperare datorie: cat costa procesul

I-am imprumutat fara contract unul unchi 13000 ron in 2017. Totusi, I-am trimis banii direct la un executor pentru ca era intr-un litigiu.

Mi-a restituit doar o parte din bani in 2018 si restul nu vrea sa mi-i mai restituies.

Pot sa-i recuperez in instanta? Daca da, care ar fi costurile totale cu avocat si alte taxe?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:29, 28 Ianuarie 2022
Nu puteti, termenul de prescriptie s-a implinit.
Ultima modificare: Vineri, 28 Ianuarie 2022
gi-jane2, moderator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot folosi un bilet la ordin dupa patru ani de la data emiterii? Mitra Mitra In urma cu patru ani am imprumutat o firma cu o suma de bani, pe care i-am transferat prin banca. Am contractul de imprumut si un bilet la ordin avalizat de ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa recuperez banii dati ca imprumut? Petrus1731 Petrus1731 Am imprumutat o persoana cu o suma de bani in baza unui contract de imprumut datat si semnat de imprumutator, imprumutat si girant. Contractul nu a fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie nighty91 nighty91 Am imprumutat unui \\"amic\\" o suma de bani. 3500 ron ca sa fiu mai exact. I-am cerut sa scrie pe o foaie precum ca acest lucru s-a intamplat ( nu am facut ... (vezi toată discuția)