avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Refuzul parintesc Buna seara. Am intampinat o problema ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Refuzul parintesc Buna seara. Am intampinat o problema mai dificila. ...

Refuzul parintesc
Buna seara. Am intampinat o problema mai dificila. Eu sunt majora si inca urmez cursuri de licenta. Eu si mama ne-am certat destul de rau, iar acuma as vrea sa-mi fac dosar de bursa sociala si am nevoie de la mama mea de adeverinta de angajat, cu veniturile pe ultimele 3 luni. Mama refuza sa ma ajute sa-mi dea adeverinta, spunandu-mi ca o sa vorbeasca la personal la firma unde lucreaza, sa nu-mi dea nici o adeverinta.
Mentionez ca parintii mei numai locuiesc impreuna, dar nu sunt divortati.
Ce as putea face in aceasta situatie pentru a obtine acea adeverinta? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Student-abandonat de tata, bursa sociala bsgo bsgo Am 20 de ani, sunt studenta la medicina in anul 3. Parintii mei sunt despartiti in fapt. Tatal meu a parasit familia si domiciliul din luna martie 2023. Cand a ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere pentru copil major Alexandra Lapus Alexandra Lapus Anul acesta am obtinut licenta in urma terminarii cursurilor de zi ( de 3 ani ) . Mai am dreptul la pensie de intretinere din partea tatalui meu ? Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala-familie monoparentala buna seara!in urma cu vreo ... lllucci lllucci Bursa sociala-familie monoparentala Buna seara!In urma cu vreo doua saptamani s-a aprobat o lege, in care specifica ca acei copii care provin din familii ... (vezi toată discuția)