avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am încheiat prin Notariat o promisiune de cumpărare. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am încheiat prin Notariat o promisiune de cumpărare. Având ...

Am încheiat prin Notariat o promisiune de cumpărare. Având bănuială ca exista vicii ascunse,am solicitat vânzătorului promitent sa facem o expertiza a instalației sanitare și a fostei septice. Am fost refuzat categoric fiind acuzat ca o terorizez. Nu mi-am dat seama din prima,înainte de a face actul,ca ar putea fi probleme,ci ulterior,cu ocazia unei vizite. De-asemenea am mai solicitat o vizită dar nu am primit răspuns. Ce cai de rezolvare a situației am? Nu vreau sa fac act definitiv pentru o casa cu probleme Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Probleme descoperite ulterior achizitiei unui apartament amotida amotida Buna ziua. Am achizitionat zilele trecute un apartament ce, aparent, era intr-o stare perfecta, renovat cu foarte bun gust, cu finisaje de inalta calitate, la ... (vezi toată discuția)
Contract vânzare cumparare flori2009 flori2009 Bună! As avea nevoie urgent de o informație, dacă se poate. Urmează sa închei contractul de vânzare cumpărare pentru un imobil (casa noua construita ... (vezi toată discuția)
Vicii ascunse imobil. cum pot obliga fostul proprietar să le remedieze? Ani cosma Ani cosma Buna seara! Am cumparat in martie o casa. Proprietarul s-a angajat ca pana la 23 aprilie imi preda casa imprejmuita, racordata la utilitati si fara vicii ... (vezi toată discuția)