avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara! Va spun pe scurt următoarea problema. ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara! Va spun pe scurt următoarea problema. Fata mea ...

Bună seara! Va spun pe scurt următoarea problema. Fata mea pe data de 08/12/2021,a fost lovita de o mașină pe trecerea de pietoni. Eu eram cu ea și efectiv a,, zburat,, de lângă mine. De atunci facem(eu și vinovatul de producerea accidentului) tot felul de investigații. Rafiografii, rmn-uri. A rămas cu o durere accentuata la genunchiul stâng, pe rmn nu arata nimic (pe CD, pe imagistică nici nu s-au uitat, doar pe foaie). Ideea este alta, vad ca vinovatul tot trage de timp și mituie medicii cu care,, lucram,,. În seara acesta am fost la alt medic și acela ne-a sugerat sa facem alt rmn, ca este posibila ruptura menisc ala, care nu se vede pe rmn(care el nu l-a văzut). Eu nu mai vreau sa supun copilul la alte investigații traumatice pentru el, pentru ca este vizibil ca vrea sa tragă de timp, sa treacă cele trei luni în care ii pot face acea plângere prealabila. Unde ma sfătuiți sa ma duc sa ii pot face acesta plângere!? Specific ca sunt din Constanța. Aștept va rog un răspuns.
Plangerea se depune la politie sau Parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trimitere in judecata spital public universitar - mod ciudat de abordare si diagnosticare bise88 bise88 Pe data de 30.10.2023 am cazut si m-am accidentat la genunchiul drept. Am ajuns la primiri urgente in cadrul spitalului Universitar, in aceeasi seara cu ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni catalin23glomnicu catalin23glomnicu Acum o saptamana si jumatate circulam pe un bulevard din localitatea de unde locuiesc si am oprit inaintea unei treceri de pietoni si intersectie cu sens ... (vezi toată discuția)
Despagubiri accident petriniphoto petriniphoto Buna ziua In data de 03.06.2009 sotia mea a suferit un accident de circiulatie, mai precis a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni de la Aleea ... (vezi toată discuția)