avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa impozit auto.Buna ziua.intrebarea mea este strict ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa impozit auto.Buna ziua.intrebarea mea este strict legata de Impozit taxa auto,adica ...

Buna ziua.intrebarea mea este strict legata de Impozit taxa auto,adica impozit pe autoturisme.Mentionez faptul ca am un impozit impus pe 4 autoturisme dar eu vreu sa achit o suma de bani special doar pentru un autoturism sau 2.
O suma de 1500 de ron din totalul de 5000 de ron.
Exista aceasta posibilitate?Adica un articol care speciica special cum pot sa platesc doar aceste 2 masini,ci nu ceea ce platesc sa se duca catre tot impozitul cumulat?Specific ca eu vreau sa platesc doar doua din masini.Care este numarul lui?Poate cineva sa aibe un raspuns,un articol,o lege in baza caruia sa se vada clar ca se poate plati asa exact ceea ce specific ca vreau sa platesc?
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Ianuarie 2022
Cristian Adrian Videle, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:41, 29 Ianuarie 2022
Dv ca si contribuabil aveti inregistrat pe rol fiscal un numar de bunuri pentru care va revine obligatia sa achitati anual obligatii fiscale ,calculate si comunicate prin impunerea anuala
Singura varianta pentru a achita impozit numai pentru anumite bunuri mobile o reprezinta optiunea de radoere din evidenta fiscala a bunurilor pentru care nu doriti sa achitati impozit anual

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea unui autoturism din evidenta fiscala ContSters217095 ContSters217095 Buna ziua, Detin de ceva timp un autoturism inmatriculat avariat pentru care am impozite restante de platit. (numai pe 2011 as avea de platit 2000+ ... (vezi toată discuția)
Impozit autoturism ANDAILIESCU ANDAILIESCU As dori un raspuns, cu multumiri anticipate. Am fost in proces de partaj timp de 4 ani, perioada in care actele masinii au fost in posesia mea dar autoturismul ... (vezi toată discuția)
Impozit auto puni puni Buna ziua, as dori sa-mi spuneti ce este de facut in urmatoarea situatie: fratele meu a inregistrat la primarie o masina saab in anul 2011 pe numele tatalui ... (vezi toată discuția)