avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua, cum pot fi ștearsă din biroul de credit? ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, cum pot fi ștearsă din biroul de credit? Am avut doua credite în paralel unul de nevoi personale și unul ipotecar, am mai rămas în urma cu plățile și apar în biroul de credit dar creditele sunt achitate integral amândouă. Am făcut cerere cătr

Stergere din biroul de credit

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cum pot obtine stergerea din biroul de credit? din ... IulianN123 IulianN123 Buna ziua, cum pot obtine stergerea din biroul de credit? Din pacate am avut un credit neplatit care sa lasat cu poprire, in final am reusit sa platesc toata ... (vezi toată discuția)
Stergere biroul de credit miru28 miru28 buna tuturor am si eu o problema cu bancpost am avut un credit pe care am stiut ca este achitat. am vrut sa contractez un alt credit la brd si am aflat cu ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit stefi82 stefi82 Buna ziua puteti sa-mi spuneti si mie cum pot fi radiat din biroul de creditt daca am achitat datoria si am terminat creditul? (vezi toată discuția)