avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Biroul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Biroul de credit

Buna ziua puteti sa-mi spuneti si mie cum pot fi radiat din biroul de creditt daca am achitat datoria si am terminat creditul?
Cel mai recent răspuns: DragosOnesti , utilizator 18:14, 20 Iulie 2018
Datoria se sterge automat de la biroul de credite 3 ani de la achitarea creanței și încheierea litigiului, eventual puteți trimite un document către biroul de credite prin care demonstrați ca v ați achitat datoria.
stefi82 a scris:

Buna ziua puteti sa-mi spuneti si mie cum pot fi radiat din biroul de creditt daca am achitat datoria si am terminat creditul?

Datoria se sterge automat de la biroul de credite 3 ani de la achitarea creanței și încheierea litigiului, eventual puteți trimite un document către biroul de credite prin care demonstrați ca v ați achitat datoria.
stefi82 a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Biroul de credit[cum pot fi scos din biroul de credit] jondoe1 jondoe1 Buna ziua, Am cumparat un produs si cu aceasta ocazie mi sa oferit si un card de credit pentru cumparaturi pe care l-am folosit retragand bani de pe el.Am ... (vezi toată discuția)
Plata restanta camelia2012 camelia2012 buna ziua.am achiat un credit care la avut de mult dar lam achitat prin hotararea judecatoreasca care mia venit.daca ieri am achitat eu pe cand pot sa cer ca ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit lazarlivia lazarlivia O persoana a uitat sa-si plateasca la timp o rata la o banca, in urma cu 4 ani. Imediat ce a fost anuntata, a platit-o. Dar apare cu G la Biroul de credit.La ... (vezi toată discuția)