avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recunoașterea paternității Bună ziua ! L-am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recunoașterea paternității Bună ziua ! L-am actionat in judecata ...

Recunoașterea paternității
Bună ziua !
L-am actionat in judecata pe tatal copilului pentru recunoasterea paterninatii .
In august 2021 , e deja 2022 si nu am primit nicio notificare , citatie nimic ..
imi puteti spune care e procedura si de ce dureaza atat ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 22:52, 29 Ianuarie 2022
Dacă ați introdus cererea prin intermediul unui avocat atunci acesta este în măsura sa va răspundă.
Dacă ați introdus cererea singura si nu ați respectat in redactarea ei toate condițiile de fond și de forma prevazute de codul de procedura civila, motivarea in drept și în fapt sau achitarea taxei judiciare de timbru probabil ca a fost anulata și așteptați în zadar stabilirea unui termen de judecata.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Ianuarie 2022
Avocat Neagu Elena, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedepunerea dovezii platii taxa de timbru în termenul solicitat de către instanta ArielG ArielG Bună ziua, Ma confrunt cu următorul caz, în apel introdus în 2013 ( cererea pe fond din 2007) instanta nu a pus în vedere apelantului sa depună taxa de ... (vezi toată discuția)
Apel atomol atomol Buna ziua ! Reclamantul a pierdut procesul pe fond si a facut apel . Paratul nu poate fi gasit pentru a fi citat .si s-a amanat de 8 ori din cauza asta . Nici ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru omatcons omatcons Bună ziua Am depus la judecătorie contestaşie la executare , suspendarea executării şi lămurirea titlului executor. 1). Instanţa a disjuns capătul de ... (vezi toată discuția)