avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Primăria refuza reînnoire CI din cauza datoriilor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Primăria refuza reînnoire CI din cauza datoriilor

Buna ziua.

Doresc sa îmi reînnoiesc carte de identitate iar cei de la SPCLEP de pa raza comunei unde am domiciliu refuza reînnoirea pe motiv ca am datorii neachitate. Au vreun temei legal sa procedeze in felul asta?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Nu imi pot reinnoi cartea de identitate PP9728BA PP9728BA Buna ziua! Am o fetita de 10 luni , fetita sta cu mama ei si cu parintii mamei ei. Suntem despartiti. Mie imi expira buletinul in luna Octombrie dar trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta primarie. ovidiu_r ovidiu_r buna ziua, Acest subiect in mod cert s-a mai dezbatut, dar revin asupra lui cu speta urmatoare: am nevoie de o adeverinta eliberata de primarie privind ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata - amenda neplatita poate duce la refuzul primirii actelor pentru reinnoire? fify1 fify1 Buna ziua, peste aproximativ 2 saptamani imi expira Cartea de identitate. Doresc sa stiu daca este posibil si legal sa nu mi se acorde vreo adeverinta necesara ... (vezi toată discuția)