avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! In cat timp de la aprobarea de catre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! In cat timp de la aprobarea de catre Judecatorie a ...

Buna ziua! In cat timp de la aprobarea de catre Judecatorie a cererii de curator special, aceasta va fi comunicata persoanei respective si unde anume? Va multumesc .

Alte discuții în legătură

Curatorul special petre_marian petre_marian Buna ziua .As dori sa stiu daca curatorul special desemnat pentru perioada desfasurarii procesului poate sa faca demersuri juridice in numele persoanei pe care ... (vezi toată discuția)
Curatela pentru persoana adulta cu handicap scafandru scafandru buna ziua doresc sa stiu ce trebuie sa fac si cui sa ma adresez deoarece doresc sa devin curator pentru baiatul meu care are peste 18 ani si este persoana cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua..mi sa pus la dispozitie ca reclamat..sa platesc un ... Peagu Peagu Buna ziua..Mi sa pus la dispozitie ca reclamat..sa platesc un avocat curator pt parat...Nu mi sa dar decat inf..Sa il platesc in Barou suceava si numele ... (vezi toată discuția)