avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt născută în mai 1962
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt născută în mai 1962

Sunt născută în mai 1962
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:21, 31 Ianuarie 2022
pensionare la limita de varsta = la varsta standard de pensionare de 62 ani si 3 luni;

pensionare anticipata = oricand, daca indepliniti conditia stagiului complet de cotizare pentru pensionare anticipata de 40 ani si 8 luni.*

pensiona anticipata partiala = oricand, daca indepliniti conditia stagiului de cotizare pentru pensionare anticipata partiala de peste 32 ani si 8 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata popamariana2005 popamariana2005 Buna ziua Sunt nascuta in iunie 1962 si am vechime 36 ani as vrea sa stiu cand pot iesi la pensie partial anticipat. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata babaangi babaangi Buna seara! Sunt in somaj din data de 15 ianuarie 2013. Am lucrat 31 de ani si 2 luni. Luna aceasta implinesc 51 de ani. Daca dupa expirarea termenului de un ... (vezi toată discuția)
Pensionare costicamihai costicamihai sunt nascuta in data de 04.04.1962 am o vechime de 32 ani va rog sa-mi spuneti cand as putea sa ma pensionez legal,anticipat,anticipat partial multumesc (vezi toată discuția)