avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineața. Fostul soț a decedat.Pensia privata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața. Fostul soț a decedat.Pensia privata NN a fost ...

Bună dimineața. Fostul soț a decedat.Pensia privata NN a fost virata în contul fiicei de pensie privată. Poate fiica să transfere acei bani la fondul de pensii de stat?pentru că de la NN sunt mari șanse ca nici copiii copiilor să nu beneficieze de acei bani .Niște șarlatani.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:50, 31 Ianuarie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
mai mari decat statul ? hm

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire pensie privata nn Dogh Dogh Va salut. Tatal meu avea pensie privata la NN , dupa decesul lui am ramas singurul mostenitor mama renuntand la mostenirea pensiei private in favoarea mea. Cei ... (vezi toată discuția)
pensii pilon ii bună ziua. soțul meu are fond de pensii pilon ii . el a decedat ... Uliu Gabriela Uliu Gabriela Bună ziua. Soțul meu are fond de pensii pilon II . El a decedat și moștenitor este fiica mea , care are și ea un fond de pensii pilon II . Mi s-a spus , ... (vezi toată discuția)
Inselaciune vendeta vendeta buna ziua. va prezint urmatoarea speta:in anul 2002 in luna august, mi-am vandut apartamentul la cererea fiicei mele si a sotului ei si le-am dat banii de care ... (vezi toată discuția)