avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Confirmare redeschidere urmarire penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Confirmare redeschidere urmarire penala

Bun ziua,
Am fost cerecetat pentru amenintare de catre polite,si am fost de acord sa execut munca in folosul societatii.Intre timp a venit pandemia si nu am am executat aceasta munca.Acum am primit acasa citatie pentru a ma prezenta la Tribunal pentru redeschidere urmarire penala.Pe data de 09.02.2022 ar trebui sa ma prezint.La aceasta data eu sunt plecat din localitate.Cum ar trebui sa procedez.In prima faza cu prezentarea la tribunal iar in a doua faza cu dosarul penal care se va redeschide.Dosarul va merge inapoi la Procuror sau se va judeca?,Mentionez ca l-am amentitat cu bataia pe un tip care ne tot teroriza familia si ne facea probleme, cert ca a depus plangere la politie si a avut un martor care cica a auzit ca daca mai are treaba cu familia mea il bat.Cam asta e.
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2022
tatio74, utilizator
Cel mai recent răspuns: tatio74 , utilizator 15:07, 31 Ianuarie 2022
Buna ziua!
Va poate reprezenta un avocat care va face apararea. Discutati cu unul , poate exista motive si probe noi ce pot fi prezentate si astfel sa aveti sanse de respingere a redeschiderii up.
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2022
Avocat Iofcea-Țiu Maria-Cristina, Avocat
Multumesc, O zi buna va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmatoarea constituie proba in vederea redeschiderii u.p. ? satir satir Am obs. ca unele instante de judecata refuza cereri de revizuire in cazul in care considera ca petentul pe timpul U.P. putea cere administrarea respectivelor ... (vezi toată discuția)
Sunt obligat sa dau declaratie Burlacu Flavius Burlacu Flavius acum 3 saptamani am fost la un majorat si a avut loc un inciden ....cica a fost un viol dar pers agresata nu vrea sa se duca la ginecolog.am fost si eu la ... (vezi toată discuția)
Atac in instanta refuzul redeschiderii dosarului? aidu aidu Procurorul de caz a clasat plangerea - fapta nu exista. Procurorul general a respins plangerea impotriva ordonantei de clasare - retinand insa ca fapta nu e ... (vezi toată discuția)